Enorme drukte ondanks hoge temperaturen tijdens Route ‘68

Onder de stralende zon brachten zaterdag honderden auto’s een bezoek aan Route ’68. De alternatieve Fandag, gehouden op het naastgelegen Tom Dumoulin Bike Park, werd ondanks de tropische temperaturen een groot succes. De supporters waren duidelijk weer toe aan een dosis geel en groen.

Nog voor aanvang van het evenement ontstond er al een file rondom het bikepark. Eenmaal op het terrein konden de supporters hun hart ophalen aan onder andere het nieuwe thuistenue, het verzamelen van handtekeningen en het aanschaffen van nieuwe merchandise. Daarnaast werden bezoekers verrast met de mogelijkheid om een replica van het legendarische LU-shirt te pre-orderen. 

Bezoekers van Route ’68 werden niet met lege handen naar huis gestuurd. Alle seizoenkaarthouders ontvingen onder meer een DVD waarin Jorrit Smeets, Clint Essers en Bo Breukers terugblikken op het kippenvelseizoen 2017/2018. 

“We kunnen terugkijken op een meer dan geslaagde dag,” blikt marketing manager Nick Verheijen terug op het evenement. “Het was even puzzelen om binnen de huidige maatregelen een nieuw concept te vinden en het is dan mooi om te zien hoeveel supporters dit alternatief omarmen. Dat er ondanks de hoge temperaturen honderden auto’s een bezoek hebben gebracht laat wel zien dat Fortuna Sittard leeft onder de supporters. We zijn blij dat we na vijf maanden de supporters weer in contact konden laten komen met de club en spelers.” 

Via deze weg willen we alle partners nogmaals bedanken: Auto Laumen, Ich & Dich, Caris en Reiner B.V., MH Roadstyling, Maatjes Streetwear, Pörteners Vloerenbedrijf, Ruijters Woningmakelaars en VAN.MILCOMPANY bedankt! 

Pre-orderen replica LU shirt
Vanaf zaterdag was het mogelijk om het LU-shirt te pre-orderen. Heb jij geen bezoek gebracht aan Route ’68 of heb je de flyer mee naar huis genomen? Geen paniek! We komen in de loop van volgende week met meer informatie over de mogelijkheden om dit unieke shirt te bestellen.