START VERKOOP VAN NIEUWE THUISSHIRT 2022-2023

De presentatie van aanwinst Burak Yilmaz stond tevens in het teken van de release van het nieuwe thuisshirt. Dit seizoen is er gekozen voor een casual design, waarbij vooral het geel centraal staat, met ruimte voor groene en witte details. Met de lancering van het nieuwe thuistenue, is het meteen belangrijk om dieper in te gaan op hoe de komende weken eruit gaan zien betreffende de verkoop van de shirts.

Naast de wedstrijdshirts, zijn ook de merchandise-shirts gearriveerd in Sittard. Deze zullen in de komende weken worden voorzien van bedrukking, waardoor er vandaag slechts een beperkte oplage online beschikbaar komt. De shirts die nu worden besteld, zullen over twee weken worden verstuurd namelijk op het moment dat alle bedrukkingen gereed zijn. Wil jij tot de eerste groep behoren met het nieuwe shirt, dan dien je er snel bij te zijn. Om 17.00 uur komt de eerste oplage online. Klik HIER om naar de webshop te gaan.

Mocht jouw maat zijn uitverkocht? Niet getreurd! Op 30 juli -tijdens de Fandag- zal er een grote oplage beschikbaar zijn. De shirts zijn ook nu weer verkrijgbaar voor €59,95 en is daarmee het goedkoopste shirt van de Eredivisie. 

De kindermaten zijn vooralsnog niet beschikbaar. Volgende week wordt het goede doel bekend gemaakt, dat op deze shirts hoofdsponsor BetCity zal vervangen. De kinder shirts zijn verkrijgbaar voor €54,95 en deze zijn voor het eerst aan te schaffen op de Fandag.