Draag iemand aan als Fan of the Match!

Stichting FC Robinstijn en Fortuna zetten iedere thuiswedstrijd een speciale, jeugdige fan in het zonnetje als de FC Robinstijn Fan of the Match. Als Fan of the Match krijg je een uniek kijkje achter de schermen bij de mooiste en gezelligste  club van Limburg! 

Je mag als eerste het veld betreden en samen met de scheidsrechter de wedstrijdbal naar de middenstip brengen. Daarna bekijk je de wedstrijd samen met je familie vanaf speciaal voor jullie gereserveerde plaatsen op de tribune. En wie weet ontmoet je na de wedstrijd je favoriete voetbalhelden en kun je foto’s en handtekeningen scoren. 

Wie kunnen er aangedragen als Fan of the Match?

Kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 12 jaar die om welke reden dan ook een steuntje in de rug kunnen gebruiken of het gewoonweg verdienen om een keer in het zonnetje gezet te worden. 

Hoe meld ik iemand aan?

Ken jij iemand in de leeftijd van 5 tot en met 12 jaar die het verdient om een magische voetbalavond te beleven? Geef hem of haar dan nu op bij onze Fan of the Match coördinator Jochem Budding door een mail te sturen naar jochem@fcrobinstijn.nl. Wie weet wordt diegene dan komend seizoen ook een FC Robinstijn Fan of the Match bij Fortuna