Doe mee aan de WK-pool van Fortuna en hoofdpartner betcity

De eerste helft van het seizoen nadert haar einde, Fortuna komt voor de jaarwisseling nog twee keer in actie tegen respectievelijk FC Emmen en FC Groningen. Een week na het bezoek aan Groningen rolt de bal voor het eerst op het wereldkampioenschap in Qatar. Op zondag 20 november om precies te zijn. In samenwerking met hoofdsponsor BetCity krijgen members gedurende deze periode de kans om mooie prijzen te winnen.

WK-Pool

Het invullen van een pool rondom sportevenementen is door de jaren heen uitgegroeid tot een traditie. Via het platform Scorito is een speciale Fortuna-pool opgezet, waaraan members van Fortuna kosteloos kunnen deelnemen. De minimum leeftijd hiervan is gelijk aan die van Scorito, namelijk 18 jaar. Alle members hebben onlangs een mail ontvagen met daarin een link naar de Fortuna-pool met daarbij alle aanvullende informatie.

Bij de pool van Fortuna maak je kans op diverse prijzen, zoals een jaar lang cateringtegoed, twee memberships voor het seizoen 2023/24 en als hoofdprijs een gloednieuwe wielrenfiets, ter waarde van €3.000,00. 

BetCity

Als deelnemer aan de Fortuna-pool neem je ook automatisch deel aan de overkoepelende pool van hoofdpartner BetCity. Bij de pool van BetCity ga je niet alleen de strijd aan met de medesupporters van Fortuna, maar ook met andere partnerclubs van BetCity, zoals FC Volendam en VVV-Venlo. Hierbij wordt een prijzenpot van maar liefst €100.000 beschikbaar gesteld die verdeeld wordt onder de meest succesvolle voorspellers van het aanstaande WK!
Let op: om kans te maken op de prijzen van BetCity dien je 24+ te zijn en een account te hebben op BetCity. 

Deadline voor het invullen van de WK-pool is zondag 20 november 17.00u!