Doe mee aan de voorronde van de Betcity NK Voetbalquiz

De NK Voetbalquiz maakt zich op voor de 20e editie. Na een aantal jaren geen NK Voetbalquiz gaat het er in de laatste week van 2022 eindelijk weer van komen. Dit jaar zullen er ook voorrondes plaatsvinden, waarin de deelnemende koppels zich kunnen plaatsen voor de finale. De tweede van de zes voorrondes zal plaatsvinden op woensdagavond 28 september in het Fortuna Sittard Stadion in Sittard. De quiz in Sittard begint om 20.00 uur en om ca. 23.15 uur is de prijsuitreiking.

Geïnteresseerde koppels kunnen zich nu inschrijven voor deze eerste stap naar de Nederlandse titel. Ga hiervoor naar www.nkvoetbalquiz.nl en vul het inschrijfformulier in. Het inschrijfgeld bedraagt €10,00 per koppel en dit wordt in zijn geheel geschonken aan de jeugdafdeling van de mede-organiserende club Fortuna Sittard. Dit is inclusief een consumptie en hapjes in de pauze voor de deelnemers.

Er zijn in deze voorronde ook al de nodige mooie prijzen te winnen en de beste 10 koppels plaatsen zich automatisch voor de grote finale van de NK Voetbalquiz eind december.