Carnegie deelt kennis met Fortuna Sittard relaties

Partners van Fortuna Sittard woonden gisteren de workshop “De valkuilen van leiderschap” bij.  In samenwerking met Dale Carnegie Training organiseerde Fortuna Sittard deze workshop om ondernemers inkijk te geven in de “blind spots” op het gebied van leiderschap binnen hun organisatie.

Dale Carnegie Training verbetert de prestaties van individuen en bedrijven overal ter wereld, al meer dan 100 jaar. Sterke leiders en mensen die het verschil maken hebben één ding gemeenschappelijk: ze inspireren succes. Ze zorgen ervoor dat teams resultaten kunnen boeken, duidelijke doelen weten te stellen en anderen inspireren. De partners van Fortuna Sittard hadden de gelegenheid om een stukje van deze kennis tot zich te nemen. Na de anderhalf uur durende workshop was er nog de gelegenheid tot netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.  

Ondanks meerdere afmeldingen door het covid-19 virus kunnen we spreken van een geslaagde avond. Dale Carnegie en Fortuna Sittard zullen de komende periode nauwer gaan samenwerken. De samenwerking richt zich o.a. op het geven van professionele trainingen aan het personeel, zodat het team zich verder kan ontwikkelen waarvan Fortuna Sittard de vruchten zal plukken.