Algemene informatie corona

De kans bestaat dat wij aanstaande zaterdag weer 1.500 supporters (incl. businesspartners) mogen verwelkomen in het stadion voor de wedstrijd Fortuna Sittard – FC Twente. Een definitief antwoord op deze vraag hopen wij zo spoedig mogelijk van de overheid te ontvangen. 

Vanwege het beperkte aantal supporters blijft het roulatiesysteem dat in het begin van het seizoen is gestart van kracht en zal worden voortgezet vanaf de laatste wedstrijd met publiek, Fortuna Sittard – AZ.  De supporters die in aanmerking komen voor het eerste inschrijfmoment hebben een mail ontvangen en kunnen vanaf donderdagochtend 29 april 09:00 uur een kaart reserveren. De overgebleven kaarten zullen vervolgens vrijdag 30 april vanaf 09:00 uur beschikbaar komen voor alle seizoenkaarthouders.

bestelproces

Voor het bijwonen van de wedstrijd dient de seizoenkaarthouder een ticket aan te schaffen via het vaste ticketingsysteem Mijn Fortuna. Dit kan op dezelfde manier als het normale ticketing bestelproces, echter is nu de plattegrond ingedeeld op 1.5 meter afstand. Enkel de vakken die geopend zijn tijdens de wedstrijd zullen beschikbaar zijn. 

LET OP: De tickets zijn persoonsgebonden en hierdoor niet overdraagbaar. Mocht jij zelf dus niet kunnen, reserveer dan geen tickets zodat de capaciteit maximaal benut kan worden.

Testbewijs verplicht

De wedstrijd tegen FC Twente betreft een pilot, waarbij het tonen van een negatief testbewijs via de CoronaCheck-app verplicht is. Deze test dient maximaal 40 uur voor aanvang te zijn afgenomen. De test voor de wedstrijd tegen FC Twente dient zodoende tussen vrijdag 30 april 08:00 uur en zaterdag 1 mei 17:00 uur te worden afgenomen. Wij hebben helaas geen invloed op de testcapaciteit, daarom adviseren we om zo snel mogelijk een afspraak te maken. Bekijk het stappenplan voor het ontvangen van een testbewijs hier

Gezinnen en jeugd onder 12

In tegenstelling tot eerder in het seizoen zal voor de wedstrijd tegen FC Twente niet gewerkt worden met extra formulieren. Dit betekent dat elk gezinslid of jeugdige supporter een eigen ticket dient aan te schaffen via het bovengenoemde proces. 

Inschrijfmomenten

  • Seizoenkaarthouders 1.801 t/m 3.000*
  • Opening inschrijfmoment: Donderdag 29 april om 09:00 uur
  • Sluiting inschrijfmoment: Vrijdag 30 april om 20:00 uur
  • Alle seizoenkaarthouders
  • Opening inschrijfmoment: Vrijdag 30 april om 09:00 uur
  • Sluiting inschrijfmoment: Vrijdag 30 april om 20:00 uur
* De seizoenkaartnummers zijn een indicatie en kunnen in de praktijk iets afwijken.

eigen plek

Het is door de huidige maatregelen voor Fortuna Sittard helaas niet mogelijk om alle seizoenkaarthouders op hun eigen vaste plek te plaatsen. Hierdoor kan het voorkomen dat jij als seizoenkaarthouder op een andere plek komt te zitten dan jij op voorhand hebt gekocht. 

Minder validen

Alle minder valide seizoenkaarthouders ontvangen van ons een persoonlijke email met daarin alle informatie omtrent de coronamaatregelen die voor hen van kracht zijn. 

Business partners

Onze Business Partners zullen allemaal worden geïnformeerd door hun persoonlijke accountmanagers.