ClubCard

Een Clubkaart fungeert als identificatiemiddel waarmee het altijd mogelijk is– uiteraard op basis van beschikbaarheid – om tickets te kopen voor zowel thuis- als uitwedstrijden van Fortuna Sittard. De Clubcard is geheel kosteloos.

CONTROLE

Per relatie is slechts één Clubcard toegestaan bij één betaald voetbal organisatie in Nederland. Indien een supporter al een (Seizoen)Clubcard heeft, zal het aanvragen van een tweede Clubcard bij dezelfde club of bij een andere club niet worden gehonoreerd. Mocht er als nog een poging plaatsvinden om een Clubcard aan te schaffen, terwijl de koper al in het bezit is van een (Seizoen)Clubcard elders, dan zal de transactie ongeldig worden verklaard. 

Tijdens de aanschaf van een Clubcard vindt er een IDIN check plaats. Met de iDIN-check wordt gecontroleerd of de bij een account ingevulde gegevens – naam, adres, geslacht en geboortedatum – overeenkomen met de bank bekende gegevens van de kaarthouder. De iDIN-check is vooralsnog alleen mogelijk met Nederlandse banken.

Aankooprechten

Een Clubcard geeft de eigenaar ervan bepaalde aankooprechten, zoals het aanschaffen van een of meerdere losse tickets. Welke aankooprechten gelden bij een wedstrijd wordt voorafgaand aan de wedstrijd vastgesteld aan de hand van categorieën. Per categorie gelden andere restricties.

Jouw ClubCard

De Clubcard wordt bij Fortuna Sittard niet fysiek uitgegeven en is enkel een digitaal bewijs dat het ticketsysteem herkent zodra je tickets wilt aanschaffen. De Clubcard is gratis en is 5 jaar na aanschaf geldig. Om te achterhalen tot wanneer jouw clubcard geldig is, dien je in te loggen op Mijn Fortuna en naar het onderdeel “Clubcard” te gaan.

STAP 1:

Log in op Fortuna Sittard App van StadiaConnect, te downloaden via App Store of Play Store. Gebruik hiervoor jouw inloggegevens van Mijn Fortuna.

STAP 2:

Eenmaal ingelogd selecteer je het uitklapmenu bovenaan in de app.

STAP 3:

Selecteer in het uitklapmenu de optie 'Aankopen'

STAP 4:

Selecteer op de pagina de zich vervolgens opent de optie 'Club Card'