Clubcard vanaf heden gratis aan te vragen

Fortuna Sittard speelt inmiddels voor het vierde seizoen op rij in de Eredivisie. Waar de club in het eerste seizoen als promovendus nog dispensatie kreeg wat betreft Clubcard-verplichtingen, is het sinds het seizoen 2019/2020 verplicht om deze maatregel te hanteren bij diverse wedstrijden gedurende het seizoen. Vanaf heden zijn er geen kosten meer verbonden aan de aanschaf van een Clubcard. 

Voorheen bedroegen de kosten voor een Clubcard van vijf jaar €10,00. De club heeft de intentie om een bezoek aan het Fortuna Sittard Stadion zo laagdrempelig mogelijk te maken, een wens waarbij kosten voor een Clubcard niet strookt. Met het laten vallen van de aanschafkosten hoopt de club de eerste drempel weg te nemen. 

Gedurende het seizoen wordt er bij het aanschaffen van losse tickets met regelmaat gevraagd om een Clubcard. Om het proces te verbeteren zijn er diverse wijzigingen doorgevoerd in de Mijn Fortuna-omgeving, waaronder de zichtbaarheid. Op de hoofdpagina is een button te vinden welke direct door linkt naar jouw digitale Clubcard, inclusief de einddatum. 

Fortuna Sittard verkocht voor het huidige seizoen het hoogste aantal jaarkaarten in de afgelopen twintig jaar. Begin oktober sloot de verkoop met 4.400 Fortuna Memberships op de teller. Echter, hebben we moeten concluderen dat de losse kaartverkoop nog achter blijft ten opzichte van voorgaande seizoenen. 

Recent een Clubcard besteld?

In de afgelopen maanden hebben een hoop supporters nog een Clubcard aangeschaft voor €10,00. Wij willen deze groep graag compenseren in de vorm van een kortingsvoucher. Iedereen die in het lopende seizoen een Clubcard heeft aangeschaft voor €10,00 heeft vanmiddag een mail ontvangen met daarin een kortingscode, te verzilveren op losse tickets. 

Benieuwd of je al een clubcard hebt?

Wil jij weten of je al over een Clubcard beschikt? Log dan in op Mijn Fortuna en ga naar het tabblad ‘Clubcard’. Indien je er een in het bezit hebt, wordt hier een kaart getoond met daarop de einddatum. Indien je niet in het bezit bent van een Clubcard, wordt dit hier tevens aangegeven. 

Noot: het betreft altijd een digitale Clubcard. Er zijn geen fysieke Clubcards in omloop. 

clubcard nodig voor combideal

Op het moment van schrijven loopt er een actie rondom de laatste drie thuiswedstrijden van 2021. Het is mogelijk om een combideal aan te schaffen, waarbij je drie kaarten aanschaft en er slechts twee betaald. Het betreft een deal voor het drieluik: PSV, FC Groningen en FC Utrecht. Voor alle drie de wedstrijden geldt een Clubcard verplichting. Wil jij gebruik maken van deze actie, klik dan op de button hieronder!