Fanshop

De Fortuna Sittard Fanshop is het paradijs voor iedereen met een Groen-Geel hart. Scoor hier al je Fortuna merchandise, van wedstrijdshirts en ballen tot babykleding en knuffels. Je vindt de fanshop naast de hoofdingang van het Fortuna Sittard Stadion aan de Milaanstraat 120 in Sittard.

Openingstijden

  • Iedere woensdag van 15.00u tot 18.00u*
  • Thuiswedstrijden: Dit is afhankelijk van het moment dat er weer publiek naar het stadion mag komen. Zolang dat niet is toegestaan, zal de fanshop enkel de woensdag geopend zijn.

aanmelden fanshop

De fanshop is door de Corona maatregelen op dit moment alleen te bezoeken door vooraf een tijdstip te reserveren. Zo kunnen er iedere 10 minuten twee bezoekers worden ontvangen in de fanshop. Dit tijdstip kan iedere maandagochtend vanaf 11.00 uur gereserveerd worden en dient uiterlijk 4 uur voor de afspraak gedaan te worden. Klik HIER om jouw tijdstip kosteloos te reserveren.

Webshop

Geen zin om de deur uit te gaan of ben je niet in de gelegenheid om woensdagmiddag naar het stadion te komen? Kijk dan snel verder in onze webshop waar alle merchandise ook online is te bestellen.