Persruimte

De persruimte gaat, net als de persbalie, anderhalf uur voor aanvang van de wedstrijd open. Hier kunnen fotografen, na het tekenen voor ontvangst, hun Eredivisie-fotohesje (verplicht!) afhalen bij de beheerder van de persruimte. De persruimte fungeert na afloop van de wedstrijd als werkkamer voor fotografen en journalisten. Dit houdt in dat eenieder die geen werk meer te verrichten heeft de persruimte dient te verlaten. De persruimte sluit uiterlijk anderhalf uur na de wedstrijd.

Fotografen kunnen hun Eredivisie-fotohesje (verplicht!) waarmee ze het veld mogen betreden, na het tekenen voor ontvangst afhalen bij de beheerder van de persruimte. In de persruimte én op de veldmuur naast het speelveld vind je, op drie verschillende plekken, borden met daarop de werkposities voor fotografen en de bijbehorende huisregels.

Gastheren & Gastvrouw

Onze persruimte wordt al vele jaren beheerd door een drietal bevlogen vrijwilligers: Ria Jacobs, Wil Ramakers en Fer Omani. Zij verzorgen met veel liefde de catering in de persruimte en zorgen dat het de leden van de pers aan niks ontbreekt.