Samen bewegen voor een beter toekomst

EEN MOOI VOORNEMEN VOOR 2020; JIJ DOET TOCH OOK MEE? 

Fortuna Sittard is veel méér dan voetbal alleen. De trotse eredivisionist uit Limburg heeft ook in 2020 als doelstelling de mensen in de regio met elkaar te verbinden en een gezonde levensstijl te bevorderen.  Hier zet het zich dan ook actief voor in onder de naam Fortuna Verbindt.

Walk For Life 2020:
In dat kader zal Fortuna Sittard in samenwerking met de supportersvereniging
Fortuna SC een Walk for Life organiseren op paaszaterdag 11 april 2020. Op deze dag kan iedereen – van jong tot oud en van super fit tot mindervalide- samen met een grote delegatie aan Fortuna Sittard vertegenwoordigers deelnemen aan de Mini-Mars (10 km). De wandelroute is een officieel onderdeel
van de beroemde Kennedy mars van de stad Sittard.

De Mini-Mars:
De gezamenlijke start is om 12 uur vanaf de markt in Sittard. Deelnemers dragen een uniek Walk For Life shirt welke op te halen is vanaf 10.30 uur bij Proeflokaal “Het Hophuys” (markt 15 te Sittard). De Mini-Mars voert door de kerkdorpen Einighausen en Limbricht en voert hoofdzakelijk over vlakke en geasfalteerde wegen. Wanneer je de Mini-Mars reglementair uit loopt ontvang je een medaille van de Mini-Mars.

Deelnemen:
Inschrijven kan tot 25 maart 2020. Opgeven en betaling a 15 euro kan eenvoudig via
webshop.fortunasittard.nl. Bij opgave doe je niet alleen officieel mee met de Mini mars, je krijgt ook een officieel Fortuna Sittard “Walk for Life” shirt en je steunt de volgende vier goede doelen: Stichting ALS Nederland, KIKA, Credohuis Sittard en Stichting Voluntary Childaid.

Contactgegevens Walk For Life