Voetbalpuur

Fortuna Sittard biedt in het seizoen 2020/2021 opnieuw het Voetbal Puur pakket aan. Dit is een pakket dat is samengesteld voor amateurverenigingen in de regio om op een zeer laagdrempelige manier met Fortuna Sittard in contact te komen en van hen te leren. De inhoud en de mogelijkheid om je hierbij aan te sluiten, zijn hieronder beschreven. Daarnaast is het ook mogelijk om als club financieel te profiteren van een bezoek aan Fortuna Sittard. Hoe dit kan lees je bij het onderdeel “Boost Your Club”.

Wat biedt Fortuna Sittard de partnerclub aan?

 • Bezoek aan minimaal twee thuiswedstrijden. De duels worden in overleg tussen uw contactpersoon en Fortuna Sittard vastgelegd. Per wedstrijd worden 100 kaarten beschikbaar gesteld. De jeugdige tot 18 jaar betaalt € 5,00 en de volwassene € 10,00.
 • Fortuna Sittard sluit jouw club aan bij het ‘Boost Your Club’ platform waardoor jouw vereniging financieel profiteert van een bezoek aan Fortuna Sittard. Onderaan deze pagina staat hier meer over vermeld.
 • De jeugd neemt deel aan de rustactiviteit tijdens één van de thuiswedstrijden die door uw vereniging wordt bezocht.
 • Fortuna Sittard organiseert voor de jongere jeugd van uw vereniging een voetbalclinic op uw accommodatie.
 • Voor de trainers/leiders van uw club organiseert Fortuna een thema-avond om een bijdrage te leveren aan het verbeteren van bijvoorbeeld de trainingsmethodieken die worden gehanteerd.
 • Trainers van uw vereniging kunnen een snuffelstage volgen bij de Academy van Fortuna Sittard.
 • Vermelding van jullie vereniging als deelnemer aan Voetbal Puur in verschillende uitingen van Fortuna Sittard.

Wat vraagt Fortuna Sittard van de partnerclub?

 • Aankondiging van de thuiswedstrijden van Fortuna Sittard door middel van een poster op uw accommodatie.
 • Aankondiging van de thuisduels van Fortuna Sittard via de clubwebsite. Het format wordt door Fortuna aangeleverd.

Interesse?

Aan deelname en het VoetbalPuur pakket zijn geen kosten verbonden. Natuurlijk stelt Fortuna Sittard het zeer op prijs als de amateurvoetbalclubs in de regio zich aansluiten bij Voetbal Puur. Heeft u interesse in het Voetbal Puur Pakket? Neem dan per e-mail contact op via mvo@fortunasittard.nl

Boost your club

In samenwerking met Boost Your Club introduceert Fortuna Sittard een interessante verenigingsactie.  Bij aanschaf van wedstrijdkaarten via de clubpagina schenkt Fortuna Sittard een cashback-bedrag naar het sportproject van de vereniging.

 • Jeugdkaart (t/m 17): € 5,-, waarvan € 2,- kickback-fee
 • Volwassenen: € 10,-, waarvan € 4,- kickback-fee

        Let op: deze gereduceerde prijzen en de kickback-fee gelden alleen voor de ZUID-tribune!

Dus wil jij jouw favoriete amateurvereniging of sportproject aanmoedigen? Koop dan een wedstrijdkaartje via de online clubpagina en geniet van een heerlijke avond voetbal op de ZUID-tribune.