Fortuna Museum

Het Fortuna museum is een unieke plek waar de historie van ’s lands eerste profclub tot leven komt. Een plek van onschatbare waarde voor Fortuna Sittard, zijn fans en voor de echte voetballiefhebber. Laat je verrassen en beleef het prachtige en roemrijke verleden van Fortuna’54, Sittardia en Fortuna Sittard.

Openingstijden

De openingstijden van het Fortuna Museum zijn als volgt:

  • Elke dinsdag van 10.00u tot 13.00u
  • Elke woensdag van 10.00u tot 16.00u

Daarnaast zal het museum dit jaar ook geopend zijn op de volgende dagen:

  • Zondag 10 oktober van 10.00u tot 16.00u
  • Zondag 21 november van 10.00u tot 16.00u
  • Zondag 12 december van 10.00u tot 16.00u

Je vindt ons museum op de eerste verdieping van het Fortuna Sittard Stadion aan de Milaanstraat 120. In het museum kun je er terecht om op interactieve wijze ondergedompeld te worden in het verleden van Fortuna Sittard en zijn voorgangers.

Het Fortuna museum biedt plaats aan circa 50 bezoekers per rondleiding. Wie alles wil beleven en in zich op wil nemen moet rekenen op één uur tot anderhalf uur per rondleiding. Reserveren is enkel noodzakelijk voor het bezoeken van het museum in groepsverband. Reserveren kan door een mail te sturen naar info@fortunamuseum.nl

toegangsprijzen

Het Fortuna Museum is voor iedereen gratis toegankelijk.

maatwerk

Zoek je maatwerk voor een uitje of anderszins? Neem dan gerust contact met ons op via onze Facebook pagina of info@fortunamuseum.nl voor een pakket op maat.

Social Media

Wij zijn ook te vinden op Social Media. Wil je op de hoogte blijven over het museum en interessante feiten lezen/bekijken over het verleden? Klik dan hier om ons te volgen op Facebook.