Club Heroes

Talloze (oud) spelers & trainers hebben seizoenkaarten gekocht die worden ingezet voor het zorgpersoneel. Ook supporters-groepen, bedrijven en supporters doen mee met het initiatief. Heb jij ook interesse om Club Hero te worden? Mail dan snel naar communicatie@fortunasittard.nl en schaf één of meerdere seizoenkaarten aan voor het gereduceerde bedrag van €100. Hiermee steun jij de club en beloon jij het zorgpersoneel voor het harde werk. 

(OUD) SPELERS/TRAINERS
FORTUNEZEN

Kevin Hofland

Kevin Hofland: "In deze zware tijden wil ik Fortuna Sittard helpen door seizoenkaarten aan te schaffen en de zorgmedewerkers te belonen voor hun geweldige inzet. Fortuna Sittard staat bekend als een grote familie en ik prijs me gelukkig dat ik daar al jaren onderdeel van uit mag maken. Ik bied de seizoenkaarten dan ook graag aan en ik hoop dat deze voor ontspanning kunnen zorgen na de hectische periode. Ons motto: Samen Nao Veure. Laten we dit dan ook samen doen!"
#SAMENACHTERFORTUNA

Ivo Pfennings

Ivo Pfennings: "Als jongen van Zitterd en oud-speler van de club, heeft Fortuna Sittard altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Hedendaags heb ik het voorrecht om algemeen directeur te mogen zijn van deze prachtige club en ik ben dan ook blij dat ik met dit kleine gebaar iets kan terugdoen. Ook belonen we met deze actie de ongekende inzet van het zorgpersoneel en ik hoop dan ook dat we ze snel mogen begroeten in ons stadion. SamenNaoVeure!"
#SAMENACHTERFORTUNA

SJOERD ARS

Sjoerd Ars: "Voetbal is als volkssport nummer één een verbindende factor binnen onze maatschappij. Juist gedurende deze verschrikkelijke periode wil je dan ook graag die binding en solidariteit uitdragen richting alle betrokkenen. Dan vind ik het erg mooi dat ik met dit initiatief de club kan steunen en daarnaast een mooi gebaar kan maken richting de mensen die de afgelopen maanden dag en nacht voor ons klaar hebben gestaan. Goed voorbeeld doet volgen! #samennaoveure"
#SAMENACHTERFORTUNA

Ruud Boymans

Ruud Boymans: "Ik ben blij dat ik Fortuna Sittard met dit initiatief kan steunen en daarnaast het zorgpersoneel een hart onder de riem kan steken. Mooi initiatief van de club waar ik graag aan deelneem."
#SAMENACHTERFORTUNA

Huub Stevens

Huub Stevens: "Ik vind deze actie van Fortuna Sittard fantastisch en ik doe mee omdat deze mensen in de zorg grandioos werk geleverd hebben. Nu mogen wij allen ook iets terug doen, dat hebben de mensen in de zorgsector zeker verdiend."
#SAMENACHTERFORTUNA

Perr SChuurs

Perr Schuurs: "Fortuna Sittard zal voor mij altijd de club blijven waar ik mijn start heb gemaakt en enorm veel aan te danken heb. Ik ben dan ook blij dat ik met de aanschaf van 3 seizoenkaarten iets kan terug doen voor deze prachtige club. Extra mooi vind ik dat ik hiermee de helden van de zorg gelukkig kan maken. Zodat ook zij straks kunnen ontspannen na al dat harde werk. Een mooi initiatief van onze Fortuna Familie!"
#SAMENACHTERFORTUNA

Mark van Bommel

Mark van Bommel: "Een prachtig initiatief van mijn eerste liefde. De mensen in de zorg hebben zich weggecijferd de afgelopen maanden. Mooi om op deze manier iets terug te geven"
#SAMENACHTERFORTUNA

Bert van Marwijk

Bert van Marwijk: "Ik vind het geweldig op deze manier de helden in de zorgsector te steunen. Extra mooi natuurlijk om dat vanuit Fortuna Sittard te kunnen doen. Ik hoop dat het zorgpersoneel na de crisis structureel beter wordt beloond."
#SAMENACHTERFORTUNA

Wessel Dammers

Wessel Dammers: "Ik heb bij Fortuna Sittard drie mooie jaren gekend, met uiteraard de promotie als absoluut hoogtepunt. Met dit prachtige initiatief beloon ik ook het harde werken van het zorgpersoneel en dat maakt het initiatief alleen nog maar mooier. Blij dat ik hier onderdeel van mag zijn!"
#SAMENACHTERFORTUNA

Jorrit smeets

Jorrit Smeets: "Na 4 jaar bij de club voel ik mij echt onderdeel van de Fortuna Familie. Ik vind het dan ook een prachtig initiatief en ik wilde hier graag aan participeren om hiermee iets voor de club te doen en daarnaast de helden van de zorg te belonen. Ik kijk ernaar uit om hen in het nieuwe seizoen dezelfde strijd te laten zien op het veld, als die zij in het ziekenhuis hebben getoond."
#SAMENACHTERFORTUNA

Huub Pfennings

Huub Pfennings: "Voor onze familie vervult Fortuna Sittard al drie generaties een belangrijke rol. Als er dan een initiatief wordt gestart waarmee ik de club kan steunen en daarnaast ook de harde werkers in de zorg, is dat voor mij een makkelijk beslissing om daaraan deel te nemen. Een prachtig initiatief van een geweldige club!"
#SAMENACHTERFORTUNA

Todd Cantwell

Todd Cantwell "I'm happy to see how the club is developing and I love my time in Sittard. For me the club will always have a special place in my heart and I'm grateful that I can support Fortuna Sittard with this action and also reward the local healthcare. Great initiative from a great club!"
#SAMENACHTERFORTUNA

Wil Boessen

Wil Boessen: "Bedankt voor jullie enorme inzet in deze moeilijke Corona-tijd!"
#SAMENACHTERFORTUNA

Joost Volmer

Joost Volmer: "Een super initiatief van de club waar ik 3 jaar met heel veel plezier heb gespeeld. Ik ben blij dat ik op deze manier iets terug kan doen voor de mensen uit de zorg en tof dat dit via Fortuna gebeurd. Ik hoop wel dat de waardering en het respect voor deze mensen ook straks na deze vreemde periode blijft bestaan. "
#SAMENACHTERFORTUNA

Regillio Simons

Regillio Simons: "Een prachtig initiatief vanuit mijn oude club. Ik doe dan ook graag mee om zo de club te steunen en daarnaast het zorgpersoneel te belonen voor het harde werk"
#SAMENACHTERFORTUNA
Al meerdere (oud) Fortunezen hebben aangegeven ook mee te willen doen aan dit initiatief. Deze zullen de komende dagen op onze kanalen bekend worden gemaakt en deze worden snel toegevoegd aan de "Club Heroes" pagina.
#SAMENACHTERFORTUNA

#SAMENACHTERFORTUNA