Campings League strijkt neer in Fortuna Sittard Stadion

Een droom voor velen werd werkelijkheid voor een select groepje supporters: slapen in het Fortuna Sittard Stadion. In het kader van de Campings League, een initiatief vanuit Unilever, kregen supporters de kans om een overnachting te winnen in een stadion naar keuze. Afgelopen woensdag was het dan zover en konden de ruim twintig winnaars hun prijs verzilveren. 

De dag begon met een ontmoeting met de eSporters van Fortuna Sittard. De jeugdige winnaars maakten gretig gebruik van de bruikbare tips van Jason Glas en Marc Groenland. Het leidde onder meer tot enkele spannende clashes. Na de clinic zorgde onze Business Partner McDonalds Sittard voor het avondeten. Namens de club en de supporters nogmaals bedankt hiervoor. 

Na heerlijk te hebben gegeten ging het avondprogramma verder. De activiteiten die volgde stonden bol van het voetbal. Terwijl de jeugd zich vermaakte met voetbalvideo’s in de bioscoop van het Fortuna Museum, kregen de ouders een rondleiding door het Fortuna Sittard Stadion. De avond werd afgesloten met een Fortuna Sittard-quiz en Champions League voetbal.

Na een korte nacht stond het ontbijt klaar in Brasserie ’54 en werd in het bijzijn van de selectie gegeten. Na het ontbijt werd koers gezet richting Ohé en Laak, waar de selectie intussen begonnen was aan de training. Na de spelers flink aan het werk te hebben gezien, kwam er een einde aan een geslaagd evenement. Namens de club willen wij de prijswinnaars bedanken voor het enthousiasme en de positiviteit. Wij hopen dat alle prijswinnaars een onvergetelijke ervaring hebben gehad.