Young Business Membership

Het Young Business Membership, ook wel De Young Business Club genoemd,  is een netwerkplatform voor jonge professionals met of zonder voetbalhart die via een betaalbare formule op een informele manier kennis willen maken met sponsoring bij een betaald voetbalclub. Voor bedrijven een ideale manier om een jonge potential zichzelf verder te ontwikkelen in de sociale omgang en in het netwerken met prospects. Daarnaast profiteert ook de werkgever van de zichtbaarheid die het creëert binnen de club.

De Young Business Club bij Fortuna Sittard is gevestigd in de Rabobank Lounge van het Fortuna Sittard Stadion en biedt een perfecte omgeving om rustig nieuwe personen te leren kennen. Daarnaast biedt de ruimte unieke hospitality faciliteiten en biedt het de mogelijkheid om optimaal te genieten van de wedstrijden. De enige voorwaarde voor een membership in de Young Businesss Club is dat de jonge professional jonger is dan 40 jaar.

Kortom, voor de jonge professionals een ideale manier om zich op een informele manier te ontwikkelen in een prachtige setting.

Inbegrepen

  • Toegang gedurende alle competitiewedstrijden in het Fortuna Sittard Stadion (Beker en Play-offs niet inbegrepen);
  • Exclusieve ruimte alleen voor Young Business Club leden en introducés;
  • Inclusief drank en hapjes;
  • Gratis toegang tot 2 netwerkevents:
    o Seizoensopening
    o Nieuwjaarsreceptie
  • Korting op extra flex-kaarten

Tarieven

  • Voor meer informatie over de mogelijkheden omtrent het Young Business Membership kunt u contact opnemen met commercie@fortunasittard.nl

FORTUNA SITTARD

BUSINESS BROCHURE

Laat uw gegevens achter en download vrijblijvend de Fortuna Sittard Business Brochure voor seizoen 2022/23