Boarding

LED Boarding

Middels LED Boarding kan je op een dynamische manier een boodschap over brengen naar een breed publiek. De animaties op LED Boarding trekken namelijk de aandacht van alle aanwezige supporters, waarmee zowel de zakelijke relaties als de supporters worden bereikt. Naast dit bereik, genereert LED Boarding ook een landelijk bereik doordat het op TV zichtbaar is. Met de uitzendingen op FOX Sports en de samenvattingen op NOS Studio Sport bereikte Fortuna Sittard afgelopen seizoen 4.000.000 kijkers.

Vaste Boarding

Een andere zeer geschikte manier om exposure te realiseren is vaste boarding. Dit kan bij Fortuna Sittard op twee manieren, namelijk ON & OFF TV. De OFF TV vaste boarding bij Fortuna Sittard hangt aan de gevel van het stadion. Dit bord bereikt alle aanwezige supporters in het stadion. De ON TV vaste boarding is afgelopen jaar als meest aantrekkelijke sponsortool naar voren gekomen uit het onderzoek van Nielsen Sports. Dit komt doordat een strategische plek er al voor kan zorgen dat je 90 minuten lang zichtbaar bent op TV en ook de supporters in het stadion kunnen niet om het bord heen.

Benieuwd naar de mogelijkheden omtrent boarding bij Fortuna Sittard? Neem dan contact op met commercie@fortunasittard.nl

FORTUNA SITTARD

BUSINESS BROCHURE

Laat uw gegevens achter en download vrijblijvend de Fortuna Sittard Business Brochure voor seizoen 2022/23