Workshop Dale Carnegie

In het profvoetbal staat alles in het teken van ontwikkeling. Elke dag opnieuw pusht de technische staf de selectiespelers en het team tot het uiterste om maximaal te presteren. In het bedrijfsleven is een zelfde houding misschien wel net zo noodzakelijk in de jacht op succes. Voor u als ondernemer, eigenaar of directeur zijn de prestaties van uw medewerkers derhalve cruciaal om te slagen. De tevredenheid van uw medewerkers en de liefde waarmee ze hun werk doen is in dat licht een allesbepalende factor. 

Dale Carnegie Training verbetert de prestaties van individuen en bedrijven overal ter wereld, al meer dan 100 jaar. Sterke leiders en mensen die het verschil maken hebben één ding gemeenschappelijk: ze inspireren succes. De partners van Fortuna Sittard hadden de gelegenheid om een stukje van deze kennis tot zich te nemen. Na de anderhalf uur durende workshop was er nog de gelegenheid tot netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.  

Ondanks meerdere afmeldingen door het covid-19 virus kunnen we spreken van een geslaagde avond. Dale Carnegie en Fortuna Sittard zullen de komende periode nauwer gaan samenwerken. De samenwerking richt zich o.a. op het geven van professionele trainingen aan het personeel, zodat het team zich verder kan ontwikkelen waarvan Fortuna Sittard de vruchten zal plukken. 

Extra informatie

Datum: 11 maart 2020 (vanaf 18.00 uur)
Locatie: Fortuna Sittard Stadion
Genodigden: Alle Business memberships