Seizoensopening

Na het seizoen 2018-2019 heeft Fortuna Sittard in de zomer hard gewerkt om alle  Business faciliteiten een gigantische upgrade te geven. Hierdoor biedt de club zijn zakelijke relaties de faciliteiten die passen bij een Eredivisie club. Om de veranderingen in de Business ruimte, Business tribune en de gloednieuwe Business app te vieren, werd er bij de eerste thuiswedstrijd uitgepakt met een seizoensopening waar alle partners voor waren uitgenodigd.

Onder het genot van een heerlijk welkomstdrankje en een buffet werd de vernieuwde ruimte feestelijk geopend middels een welkomstwoord door algemeen directeur Ivo Pfennings. Hij blikte vooruit op het nieuwe voetbaljaar en hij onthulde de roadmap qua business events. In de hagelnieuwe Rabobank Business Lounge werd tevens het all inclusive-concept gelanceerd. Zakelijke relaties kunnen in de nieuwe opzet gewoon hun drankjes bestellen zonder af te rekenen. Als extraatje werden de aanwezigen getrakteerd op heerlijk eten. Kortom: een heerlijke kick off van het seizoen!

De eerste tegenstander was dit jaar Heracles Almelo. Dankzij een doelpunt van Mark Diemers in blessuretijd kon er na afloop toch nog een klein feestje worden gevierd. En daar speelde de dj dan ook met verve op in; zoals gewoonlijk bij Fortuna Sittard bleef het tot in de kleine uurtjes gezellig.  Kortom: een heerlijke kick off van het seizoen!

Extra informatie

Datum: 11 augustus 2019
Locatie: Fortuna Sittard Stadion
Genodigden: Alle memberships