Business partners steunen Club heroes initiatief

Fortuna Sittard is vorige week gestart met het Club Heroes initiatief. Een initiatief waarbij (oud) Fortunezen seizoenkaarten aanschaffen welke vervolgens worden uitgedeeld aan het zorgpersoneel in de regio. Een initiatief wat enorm veel positieve reacties heeft opgeleverd en ook een hoop bedrijven in beweging heeft gebracht om ook aan dit initiatief deel te nemen.

Binnen de Fortuna Sittard Business Club is dan ook al een eerste groep bedrijven ontstaan die dit initiatief hebben omarmd. Zij hebben zich samengepakt en een startsein gegeven om als bedrijven ook seizoenkaarten aan te schaffen voor het zorgpersoneel. Jim Coumans & Joos Mostard,  de twee initiatiefnemers vanuit de Fortuna Business Club, leggen de deelname uit:

“Fortuna Sittard startte onlangs het Club Heroes initiatief waarbij (oud)-spelers en -trainers seizoenkaarten voor het komende seizoen schonken aan zorgmedewerkers uit de regio. Een fantastisch mooi initiatief. Hoewel de gevolgen van het coronavirus voor veel bedrijven en individuen erg groot zijn, merkten we na een paar belletje en appjes dat er meerdere partners van de club enthousiast waren over dit initiatief. Wij wilden samen ook ons steentje bijdragen en waardering uitspreken naar de medewerkers uit de zorg. En tegelijkertijd steunen wij de club in deze moeilijke tijd onder het mom “samen nao veure’.” 

Wij zijn als club ontzettend trots op de betrokkenheid die deze Business partners tonen en tegelijkertijd op de steun die wij al vanuit diverse kanten hebben mogen ontvangen. Omdat we steeds meer verzoeken van individuele supporters en/of bedrijven kregen, hebben we de Club Heroes pagina uitgebreid zodat iedereen kan deelnemen. Hoe dit kan is hieronder toegelicht.

club heroe worden?

Wil jij als individu, supportersgroep of als bedrijf ook seizoenkaarten aanschaffen voor het zorgpersoneel en hiermee ons als club steunen? Dan kan dat vanaf nu door te mailen naar communicatie@fortunasittard.nl. Wij zullen jouw verder voorzien van de benodigde informatie, zodat ook jij met een passende “tegel” op onze Club Heroes pagina komt te staan. De prijzen voor deze (zorg) seizoenkaarten hebben wij als club fors gereduceerd. 

#SAMENACHTERFORTUNA

FORTUNA SITTARD

BUSINESS BROCHURE

Laat uw gegevens achter en download vrijblijvend de Fortuna Sittard Business Brochure voor seizoen 2022/23