BSB Verzekeringen zet zakelijke netwerk Fortuna Sittard in

De meerwaarde onderdeel uit te maken van het zakelijke netwerk van Fortuna Sittard laat zich fantastisch mooi vangen in het nieuwe kantoorpand van BSB Verzekeringen en BSB Volmachten. Het verzekeringskantoor verhuisde onlangs binnen Geleen van Lutterade naar de Markt en het dient gezegd te worden: het nieuwe onderkomen doet eer aan de groei die BSB doormaakte.
 
Extra mooi te vermelden is hoe drie bedrijven uit de Fortuna Sittard Business Club elkaar weten te vinden in de realisatie van een dergelijk project. MH Roadstyling (Joos Mostard) bedacht het concept en rustte het BSB-kantoor uit met een in het oog springende signing, terwijl Robuust Maatwerk (Rob Ghijsen) voor het op maat gemaakt meubilair zorgde: een geel-groene best practice in optima forma. Resulterend in een apetrots opdrachtgever: BSB.

Commercieel manager Jiry Funke: “Het maakt eens te meer duidelijk hoe krachtig de verbindingen zijn die gemaakt worden bij Fortuna Sittard. We tellen de dagen af totdat we weer het leukste zakelijke én sportieve uitje in Zuid-Limburg kunnen organiseren. Hoewel connecties dus overduidelijk ook buiten wedstrijden om worden gelegd. De foto’s met het eindresultaat spreken hoe dan ook voor zichzelf.”

FORTUNA SITTARD

BUSINESS BROCHURE

Laat uw gegevens achter en download vrijblijvend de Fortuna Sittard Business Brochure voor seizoen 2022/23