Breng nu jouw stem uit op de speler van de maand - oktober

De maand september was teleurstellend, maar in de dagen daarna werd de rug gerecht. De maand oktober werd nog afgetrapt met een nederlaag tegen N.E.C. Nijmegen. Na dit verlies rechtte de ploeg de rug en werd resultaat behaald tegen achtereenvolgens SC Cambuur (1-0 winst), Willem II (1-1) en TOP Oss (3-0 winst). Op de laatste dag van de maand werd in een knotsgekke wedstrijd verloren van Go Ahead Eagles.

Ook in het nieuwe seizoen maken de spelers elke maand kans op de titel ‘Speler van de Maand’. In samenwerking met eigenfifakaart.nl ontvangt de winnaar wederom zijn eigen FUT-kaart, in een eigen Fortuna Sittard-design. In oktober maken vijftien spelers kans op de titel. Stemmen kan tot zondag 7 november 2021, 12:00 uur. 

Welke spelers maken kans?

Om kans te maken dient een speler aan minimaal 50% van de wedstrijden te hebben deelgenomen. De volgende spelers voldeden in de maand augustus aan dit criterium: Yanick van Osch, Ivo Pinto, Martin Angha, Nigel Lonwijk, George Cox, Deroy Duarte, Ryan Johansson, Tesfaldet Tekie, Ben Rienstra, Bassala Sambou, Mats Seuntjens, Toshio Lake, Tijjani Noslin, Zian Flemming en Emil Hansson. 

Breng jouw stem uit!