Player of the Month MAART

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Wie volgt Mickaël Tirpan op als Player of the Month? Fortuna Sittard speelde in de maand maart, mede door een interlandperiode, slechts drie wedstrijden. De wedstrijd tegen PSV werd met 1-3 verloren, terwijl een week later in Venlo dezelfde stand op het scorebord stond in het voordeel van Fortuna Sittard. De maand werd afgesloten met een nipte nederlaag in eigen huis tegen FC Utrecht. Wie was volgens jou de speler van de maand? Stemmen op jouw favoriet kan tot donderdag 1 april, 18:00 uur. 

WELKE SPELERS MAKEN KANS?

Om kans te maken dient een speler aan minimaal 50% van de wedstrijden te hebben deelgenomen. De volgende spelers voldoen in de maand maart aan dit criterium: Yanick van Osch, Mickaël Tirpan, Martin Angha, Roel Janssen, Dario van den Buijs, George Cox, Ben Rienstra, Tesfaldet Tekie, Zian Flemming, Samuel Moutoussamy, Lisandro Semedo, Sebastian Polter, Arian Kastrati, Mats Seuntjens en Emil Hansson.  

MAAK ZELF KANS OP EEN GESIGNEERDE PLAYER OF THE MONTH-KAART VAN MICKAËL TIRPAN

Met jouw stem maak je meteen kans op een uniek item. In samenwerking met eigenfifakaart.nl wordt onder alle stemmers een gesigneerde Player of the Month-kaart van Mickaël Tirpan weggegeven. De FUT-card is extra uniek door het eigen design, in de clubkleuren van Fortuna Sittard.