Breng nu jouw stem uit op de Speler van de Maand - Augustus

Fortuna Sittard trapte in de maand augustus het nieuwe Eredivisie-seizoen af. Door het verplaatsen van de wedstrijd tegen AZ stonden er slechts twee wedstrijden op het programma, beide in eigen huis. FC Twente en RKC Waalwijk wisten niet te winnen in Sittard. De ploeg uit Enschede werd met een nederlaag naar huis gestuurd, terwijl de Brabanders één punt overhielden aan het bezoek. 

Ook in het nieuwe seizoen maken de spelers elke maand kans op de titel ‘Speler van de Maand’. In samenwerking met eigenfifakaart.nl ontvangt de winnaar wederom zijn eigen FUT-kaart, in een eigen Fortuna Sittard-design. In augustus maken zestien spelers kans op de titel. Stemmen kan tot vrijdag 3 augustus 2021, 10:00 uur. 

Welke spelers maken kans?

Om kans te maken dient een speler aan minimaal 50% van de wedstrijden te hebben deelgenomen. De volgende spelers voldeden in de maand augustus aan dit criterium: Yanick van Osch, Lazaros Rota, Martin Angha, Roel Janssen, George Cox, Arianit Ferati, Deroy Duarte, Ben Rienstra, Richie Musaba, Tesfaldet Tekie, Zian Flemming, Samy Baghdadi, Mats Seuntjens, Thibaud Verlinden, Emil Hansson en Toshio Lake. 

Breng jouw stem uit!