Player of the Month APRIL

Door de wedstrijd tegen FC Twente een dag later dan normaal, maar het is weer tijd om te stemmen op jouw Speler van de Maand – April. Mats Seuntjens ging er in maart met de prijs vandoor, waarmee hij de trofee overnam van Mickaël Tirpan. 

Fortuna Sittard speelde in april, mede door de bekerfinale, drie wedstrijden. De maand werd begonnen met twee nederlagen. Feyenoord (2-0) en FC Emmen (1-3) waren te sterk voor de manschappen van Fortuna Sittard. De maand werd wel winnend afgesloten: ADO Den Haag werd in de hofstad met 0-3 opzij gezet. Wie was volgens jou de speler van de maand? Stemmen op jouw favoriet kan tot donderdag 3 mei, 18:00 uur. 

WELKE SPELERS MAKEN KANS?

Om kans te maken dient een speler aan minimaal 50% van de wedstrijden te hebben deelgenomen. De volgende spelers voldoen in de maand april aan dit criterium: Yanick van Osch, Martin Angha, Roel Janssen, Dario van den Buijs, George Cox, Lazaros Rota, Ben Rienstra, Tesfaldet Tekie, Zian Flemming, Samuel Moutoussamy, Thibaud Verlinden, Lisandro Semedo, Sebastian Polter, Mats Seuntjens, Emil Hansson en Dimitrios Emmanouilidis.