BRENG JOUW STEM UIT OP JOUW FAVORIETE DESIGN

Na de lancering van het hoofdpartnerschap met BetCity werd al kenbaar gemaakt dat de hoeken van de binnenzijde van het stadion worden voorzien van nieuwe signing om de beleving/uitstraling te verhogen. Hiervoor vinden wij de mening van de supporter erg belangrijk, vandaar dat in de laatste week van juni een formulier online is gekomen waarbij supporters belangrijke momenten en/of spelers konden aandragen van de club. 

We hebben enorm veel input ontvangen en deze is vervolgens gebundeld en dit heeft centraal gestaan bij de ontwerpen die onze design bureaus hebben ontwikkeld. Het proces hoe de designs van de hoeken nu definitief gekozen gaan worden hebben we hieronder beschreven per dag:

PLANNING POLLS

  • Woensdag 13 juli 14:00 uur: Er worden twee designs van de zijde van de FRS-tribune middels een poll getoond op de stories van Instagram en Facebook. Hier kan iedereen op zijn favoriet stemmen, waarbij vooral de keuze in stijl centraal staat. Deze stijl wordt ook gehanteerd voor de overige zijdes in het stadion zodat dit één geheel blijft.
  • Vrijdag 15 juli 11:00 uur: Het tweede design voor de zijde bij vak C zal vrijdag online komen. Hierbij zal de stijl van de zijde van FRS aangehouden worden, maar kunnen de fans kiezen voor een specifiek ontwerp. In deze ontwerpen zullen enkele historische spelers verwerkt worden;
  • Zaterdag 16 juli 11:00 uur: Het derde design, voor de zijde bij vak E, komt zaterdag online.  Ook hier zal weer de stijl worden aangehouden die woensdag is gekozen. In dit ontwerp zullen meer recente Fortunezen worden verwerkt, omdat in de Family corner onze jongste fans zitten.
  • Zondag 17 juli 11:00 uur: Op zondag volgt de laatste poll, namelijk voor de zijde bij de Zuid-tribune. Dit design is opnieuw in dezelfde stijl en in dit design zullen onze supporters centraal staan. Na de keuze van dit laatste design, worden de drukbestanden ontworpen en zal bij de thuiswedstrijd tegen Ajax de nieuwe hoeken te bewonderen zijn.

MASSSALE RESPONSE

Wij hopen dat zoveel mogelijk mensen participeren in onze poll, zodat we het design kiezen dat door een grote meerderheid wordt ondersteund. De poll is te vinden in de stoy op Instagram & Facebook, op Twitter en middels een poll in een websitebericht voor de mensen die geen social media hebben. Op deze manier hebben de supporters de uiteindelijke stem over de invulling van de hoeken in het stadion, waardoor we samen zorgen voor een prachtige ambiance!