Bo Breukers verruilt veld voor kantoor bij Fortuna Sittard

Bo Breukers neemt afscheid van het profvoetbal. De middenvelder heeft besloten zich te richten op zijn studie en maatschappelijke carrière, welke hij zal beginnen bij Fortuna Sittard. De 21-jarige Limburger gaat per 6 juli aan de slag op de commerciële afdeling.

De Munstergeleener sloot zich veertien jaar geleden aan bij de jeugdopleiding van Fortuna Sittard en blikt met trots terug op zijn periode in het geel-groen. “Ik heb genoten van mijn tijd als profvoetballer” aldus Breukers. “Ik heb de promotie van heel dichtbij mee mogen maken en ben jaren onderdeel geweest van de warme Fortuna Familie. Maar ik wil me nu gaan richten op mijn studie en maatschappelijke carrière.”

Waar de selectie maandag begint aan de voorbereidingen op het nieuwe seizoen, zal Breukers van start gaan binnen de stadionmuren. “Fortuna Sittard biedt me de kans om de eerste stappen in het bedrijfsleven te zetten. Daar ben ik de club enorm dankbaar voor. Ik kijk er naar uit om een bijdrage te leveren aan het realiseren van de commerciële doelstellingen van de club, zeker in deze bijzondere tijd. Daar gaan we als team alles aan doen.”

De voetbalschoenen worden nog niet opgeborgen. “Ik ga als assistent-trainer aan de slag bij de onder 18 van Fortuna Sittard. Ik ben blij dat ik op die manier verbonden blijf aan de club. Daarnaast blijf ik zelf ook op het voetbalveld staan. Ik begin volgend seizoen bij Groene Ster in Heerlen,” vervolgt Breukers.

Bedankt en succes Bo!