Blanche Dael nieuwe koffie- en theepartner Fortuna Sittard

Blanche Dael heeft zich als koffie- en theepartner verbonden aan Fortuna Sittard. Het Maastrichtste bedrijf kwam een samenwerking voor drie seizoenen overeen, waarbij zij het volledige stadion zullen voorzien van hun producten.

Jimmy Nuchelmans, salesmanager bij Blanche Dael: “Als Limburgs familiebedrijf koesteren wij ons rijke verleden en richten wij ons op de toekomst. Traditionele Limburgse familiewaarden zijn voor ons belangrijk en die zagen we tijdens de gesprekken met Fortuna steeds terug. Door de samenwerking met Fortuna kunnen we supporters en businesspartners kennis laten maken met onze (h)eerlijke koffie en onze positie in Limburg verder versterken. Het is mooi om te zien dat Fortuna kiest voor een transparante en eerlijke koffieketen.”

Björn de Klein namens Fortuna over de samenwerking: “Het is mooi om te zien dat een typisch Maastrichts bedrijf verbondenheid voelt met Sittard. De gesprekken met Jimmy Nuchelmans en Antoine Claessen liepen vanaf het begin al voortvarend en we zijn vanzelfsprekend trots dat de handtekeningen inmiddels zijn gezet. We kijken uit naar de komende seizoenen!”

Blanche Dael beschikt -net als Fortuna- over een rijk verleden. Het familiebedrijf werd in 1878 opgericht in Maastricht en groeide uit tot het bedrijf van nu, een organisatie waarbij kwaliteit te allen tijde voorop staat. In 2000 werd tevens de eerste Coffeelovers geopend, een succesvol concept met inmiddels negen filialen in vier steden.