Black Friday: Kortingen op uitshirt en tickets tegen Go Ahead

De vierde vrijdag van november is het weer zover: Black Friday. Een passende deal voor onze supporters was dit jaar snel gemaakt, met de elftallen spelend in een zwart uitshirt. Daarnaast biedt deze koopjesdag de mogelijkheid om tickets voor de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles tegen gereduceerd tarief aan te schaffen.

25% KORTING OP HET UITSHIRT

Ben je nog niet in het bezit van het zwarte uitshirt? Vanaf vrijdag 25 november 09.00 uur ontvang je tijdens het Black Friday-weekend liefst 25% korting op de aanschafprijs. Deze korting blijft het hele weekend geldig en is van toepassing op alle beschikbare maten. 

50% KORTING OP TICKETS

Vanaf vrijdag 25 november 09.00 uur is het mogelijk om tickets met enorme korting aan te schaffen voor de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Het thuisduel is de aftrap van de tweede seizoenshelft en wordt gespeeld op zaterdag 7 januari om 20:00 uur. Met de Black Friday-deal krijg je liefst 50% korting op de reguliere prijs van de tickets. De kortingsactie loopt net als bij het uitshirt door tot en met zondag 23:59 uur. 

LET OP: Voor de FRS-Tribune wordt geadviseerd snel te kopen, aangezien hier slechts een zeer beperkt aantal kaarten beschikbaar zijn.

START VERKOOP: FORTUNA - PSV

De kaartverkoop voor de wedstrijd Fortuna – PSV op 15 januari 2023 start ook morgenochtend om 09.00 uur. Voor deze wedstrijd geldt geen kortingstarief, maar wel een Clubcard-verplichting. Deze is HIER kosteloos te verkrijgen. Supporters met een Clubcard of een Membership (seizoenkaart) kunnen 4 tickets per persoon aanschaffen voor deze wedstrijd. 

LET OP: Voor de FRS-Tribune wordt geadviseerd snel te kopen, aangezien hier slechts een zeer beperkt aantal kaarten beschikbaar zijn.