Björn de Klein versterkt organisatie als operationeel manager

Fortuna Sittard versterkt de organisatie per 1 januari 2021 met Björn de Klein. Björn zal aan de slag gaan als operationeel manager en gaat zich bezig houden met de aansturing van de verschillende afdelingen binnen de club. Met de komst van Björn zet Fortuna Sittard een volgende stap in het verwezenlijken van de ambities buiten het veld.  

Björn deed in de afgelopen jaren ervaring op bij ING en bekleedde daar verschillende managementfuncties. “Ik kijk er enorm naar uit om een bijdrage te mogen leveren aan de professionalisering van de club waar ik vanaf kinds af aan kom. Het is toch een soort van jongensdroom voor me. Er staat een jong en enthousiast team en ik heb er alle vertrouwen in dat wij ook buiten het veld grote stappen gaan zetten,” aldus de toekomstig operationeel manager.

Algemeen directeur Ivo Pfennings is content met de versterking op de werkvloer: “Binnen Fortuna Sittard werken we nog altijd met een klein en gedreven team. Met de komst van Björn wordt er een belangrijke positie ingevuld binnen de organisatie, welke wij nodig achten voor de continuïteit van de club. Dit is een volgende stap in de professionalisering van Fortuna Sittard.”