Bezoekersinformatie: Viktoria Köln, Bochum en Virton

De selectie van Fortuna Sittard is zondagochtend officieel begonnen met de voorbereiding op het nieuwe Eredivisieseizoen. In de komende periode zal de ploeg van hoofdtrainer Sjors Ultee diverse oefenwedstrijden spelen, waarvoor het in ieder geval drie keer uitwijkt naar de uitstekende velden van RKVV Eindse Boys in Nederweert-Eind. Al deze wedstrijd zijn toegankelijk voor publiek, hieronder lees je alle informatie die je nodig hebt.

De amateurvereniging dient als gastheer tegen Viktoria Köln (2 juli), VfL Bochum (6 juli) en Excelsior Virton (13 juli). De kaartverkoop voor de drie wedstrijden zal worden gefaciliteerd bij de ingang van het complex in Midden-Limburg. De tickets kosten €5,00 per stuk, supporters tot en met 12 jaar kunnen de wedstrijden gratis bezoeken. Let op: bij twijfel kan er om legitimatie worden gevraagd.

BETALINGEN

De betalingen omtrent wedstrijdkaarten dienen te gebeuren met contant geld. Het is hierbij helaas niet mogelijk om te pinnen. Voor het afrekenen bij de cateringpunten is het wél mogelijk om te pinnen. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om hier met contanten te betalen. 

Parkeren

Het sportcomplex van RKVV Eindse Boys beschikt over een beperkt aantal parkeerplaatsen voor het sportpark. In de directe omgeving kunnen auto’s op diverse plaatsen worden geparkeerd. Let hierbij wel goed op de geldende parkeerreglementen om boetes te voorkomen! 

Veiligheid voorop

We hebben iedereen nodig om er samen een mooie dag van te maken. Volg daarom te allen tijde de instructies op vanuit functioneel personeel. Daarnaast wordt vriendelijk verzocht om (vanuit het veld gezien) achter de boarding plaats te nemen. Uiteraard is er na de wedstrijd ruimte om een handtekening of foto te scoren. Indien de selectie na de wedstrijd nog dient uit te lopen, wordt vriendelijk verzocht om het speelveld niet te betreden. De omroeper zal de aanwezige supporters tijdig informeren.

Sportcomplex op de hooven

Fortuna Sittard week in de voorbereiding op het seizoen 2021/2022 voor het eerst uit naar het complex van RKVV Eindse Boys. De kwaliteit van de grasmat is dusdanig goed bevallen, dat de club besloten heeft ook dit seizoen neer te strijken in Nederweert-Eind. De club is hiertoe genoodzaakt in verband met de werkzaamheden aan de eigen velden.  

Sportcomplex Op de Hooven
Baldessenweg 1C
6034 RN
Nederweert-Eind