Bezoekersinformatie: sc Heerenveen - Fortuna Sittard

Na een off-day in Enschede, speelt Fortuna Sittard op 27 augustus zijn tweede uitwedstrijd in het nog prille Eredivisie-seizoen. De rit naar sc Heerenveen is een lange, namelijk 288 kilometer. Desondanks zal dat menig supporter niet weerhouden om de afstand af te leggen. Hieronder vind je alle informatie over de uitwedstrijd naar Heerenveen.

Parkeerkaarten

Voor deze wedstrijd zijn er 100 parkeerkaarten beschikbaar. Wij vertrouwen erop dat supporters hierin in clubbelang denken door de parkeerkaart zo efficient mogelijk te gebruiken. Dit houdt in: minimaal vier personen per auto, één parkeerkaart. Mochten er onverhoopt parkeerkaarten overblijven, geef dit dan aan bij de club via tickets@fortunasittard.nl. Zo kunnen we zoveel mogelijk supporters gebruik laten maken van deze regeling en zorgen we samen voor de maximale steun in het uitvak. 

Bijzonderheden

De prijzen voor busreizen zijn met één euro verhoogd ten opzichte van vorig seizoen. Dit heeft te maken met de gestegen brandstofkosten voor de vervoerder, welke worden doorberekend.