Bezoekersinformatie: N.E.C. Nijmegen / Feyenoord - Fortuna

De uitwedstrijden volgen elkaar de komende periode in rap tempo op. Na de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk (15 oktober) vertrekt de bus in een tijdspanne van twee weken naar Nijmegen en twee maal naar Rotterdam. De bezoekersinformatie voor de bekerwedstrijd tegen N.E.C. Nijmegen en het competitieduel tegen Feyenoord zijn hieronder terug te vinden. 

Factsheet

Parkeerkaarten N.E.C. Nijmegen

Voor deze wedstrijd zijn er 45 parkeerkaarten beschikbaar. Wij vertrouwen erop dat supporters hierin in clubbelang denken door de parkeerkaart zo efficient mogelijk te gebruiken. Dit houdt in: minimaal vier personen per auto, één parkeerkaart. Mochten er onverhoopt parkeerkaarten overblijven, geef dit dan aan bij de club via tickets@fortunasittard.nl. Zo kunnen we zoveel mogelijk supporters gebruik laten maken van deze regeling en zorgen we samen voor de maximale steun in het uitvak. De aanschaf van een autoticket en parkeerkaart in één transactie is noodzakelijk voor een goede verwerking. 

In verband met de speeldag en het tijdstip, hebben Fortuna SC en Fortuna gezamenlijk besloten de busreis tegen gereduceerd tarief aan te bieden.

Belangrijk noot: Wie wil afreizen met een 9-persoons busjes dient zich van tevoren aan te melden via veiligheid@fortunasittard.nl.

Vrij vervoer Feyenoord

Voor de wedstrijd tegen Feyenoord zijn geen parkeerkaarten noodzakelijk. In verband met vrij vervoer zijn de autotickets €15,00. Samenzweren in de (binnen)stad is niet toegestaan.