BetCity restant van het seizoen op mouw van Fortuna-tenue

Fortuna Sittard presenteert met trots BetCity als nieuwe partner van de club. De aanbieder van onder meer sportweddenschappen zal per direct plaats nemen op het tenue, waar het logo zal prijken op de mouw van het shirt. Vanaf komend seizoen wordt het partnership verder uitgebreid.

BetCity heeft sinds oktober 2021 een vergunning van de Kansspelautoriteit en biedt legaal verschillende weddenschappen aan. Bij het online platform kan men terecht voor zowel sportweddenschappen als een online én live casino. Door samen te werken met de beste partners ter wereld, kan BetCity haar klanten veilig en verantwoord weddenschappen aanbieden.

Melvin Bostelaar, CEO van Betcity.nl: “Vanaf het eerste gesprek met de club merken we dat er zowel persoonlijk als zakelijk een klik is. De koers die de club ingezet heeft en de mate van innovatie en zaken slimmer doen die hier in terug komt past ons erg goed. Wij zijn dan ook erg blij met deze eerste stap in onze samenwerking en kijken uit naar de gezamenlijke toekomst.”

Loek Willems was namens Fortuna Sittard nauw betrokken bij de overeenkomst en is tevreden met de opgedroogde handtekeningen. “We zijn ontzettend trots dat we tot een overeenstemming zijn gekomen met BetCity. Deze deal gaat alle partijen veel brengen, ook onze supporters. Dat de onderhandelingen vlot zijn gelopen laat zien dat zowel BetCity, als Fortuna Sittard enorm uitkijken naar deze samenwerking.”

Ivo Pfennings, directeur Fortuna Sittard, sluit zich daar bij aan. “De sponsorovereenkomst voor de mouw is een mooi begin van de samenwerking met BetCity. Dit is slechts het begin, de komende periode zal meer bekend worden over de lange termijn.”