Bernard Herenmode maakt gebruik van zakelijk netwerk

Wederom bewijst het onderdeel uitmaken van het zakelijke netwerk van Fortuna Sittard bijzonder waardevol te zijn. Zo ook in het geval van Bernard Herenmode dat verder gaat als Bernard Fashion! De alom bekende modezaak in hartje Sittard geldt als de officiële kledingpartner van de Fortuna Sittard-selectie en in het verlengde van de naamsverandering gaat Bernard Fashion verhuizen én uitbreiden. Momenteel is de verbouwing van het nieuwe onderkomen aan de Limbrichterstraat aanbeland in de laatste fase en daarmee is het moment dat Bernard Fashion de deuren opent aanstaande.

Extra mooi om te zien is hoe drie partners uit het Fortuna Sittard-netwerk zich samenpakken om de nieuwe winkel te realiseren. Terwijl Plabos Interieurbouw (Roger Bogman) het strakke interieur verzorgt, levert Caris & Reiner Installatietechniek (Marcel Reiner) de installatie van airconditioning tot de sanitaire voorziening. Gael-gruine krachtenbundeling in optima forma.

Accountmanager Bo Breukers: “Het maakt ons trots te zien dat ook buiten wedstrijden en evenementen om, het Fortuna Sittard netwerk zich samenpakt en van elkaars krachten gebruik maakt. De verbouwing is op dit moment in volle gang en wij kunnen niet wachten om het eindresultaat te zien. Ik hoop dat Bernard Fashion iedereen in Sittard en Geleen er weer heel scherp laat uitzien!”

 

FORTUNA SITTARD

BUSINESS BROCHURE

Laat uw gegevens achter en download vrijblijvend de Fortuna Sittard Business Brochure voor seizoen 2022/23