Belieff en RaKo-Printing houden Fortuna warm in de winter

Verkleumd wachten op het seintje om te mogen warmlopen is voor de wisselspelers van Fortuna Sittard verleden tijd. Door een partnership met Belieff en RaKo-Printing beschikken de jongens op de reservebank nu over warmtedekens die ervoor zorgen dat ze optimaal aan de warming up kunnen beginnen.

Belieff-eigenaar Rick van Geloven is verheugd met de samenwerking: “Wij van Belieff zijn blij dat wij in samenwerking met RaKo-Printing ook de spelers van Fortuna Sittard kunnen warm houden. De dekens hebben een geïsoleerde hand- en voetenzak, zijn wind en waterafstotend en zorgen ervoor dat de spieren warm blijven. Dit helpt om warm aan de warming-up te beginnen en warm het veld in te gaan.”

“Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat we goed voor onze spelers willen zorgen”, vertelt commercieel manager Jiry Funke. “Als er een beroep op hen gedaan wordt om in te vallen moeten ze er meteen staan. Wij zijn er zeker van dat het partnership met Belieff en RaKo-Printing daar een significante bijdrage aan levert. We zijn hier enorm blij mee!”

Wil je als business lid of als supporter ook warm op de tribune zitten en net zo warm krijgen als de spelers? Dan kun je de dekens ook los bij  Belieff in de webshop bestellen op www.belieff.com en/of neem ook contact op met RaKo-Printing voor een bedrukking naar keuze.

Belieff houdt je warm!

FORTUNA SITTARD

BUSINESS BROCHURE

Laat uw gegevens achter en download vrijblijvend de Fortuna Sittard Business Brochure voor seizoen 2022/23