Belangrijke informatie: Fortuna Sittard - Vitesse

Aan het begin van het seizoen hebben enkele duizenden supporters via de supportersvereniging gebruik gemaakt van de diensten van Stanza, waarbij de agenda van Fortuna Sittard geïmporteerd wordt naar de persoonlijke agenda. Door het verlopen van de licentie worden hierin geen updates meer doorgevoerd. Dit houdt in dat eventuele wijzigingen niet worden overgenomen in de persoonlijke agenda.

Aanstaande zaterdag wordt de tweede helft van het seizoen hervat met een thuiswedstrijd tegen Vitesse. Deze staat in de agenda vanuit Stanza nog op vrijdagavond ingepland. Echter, wordt deze wedstrijd aanstaande zaterdag (18 januari 2020) om 18:30 gespeeld in het Fortuna Sittard Stadion. Zorg er dus voor dat het alsnog goed in je agenda komt te staan om misverstanden te voorkomen.

Het supportershome zal rondom de komende thuiswedstrijden, waaronder de wedstrijd tegen Vitesse, gesloten zijn vanwege verbouwingen. Naar verwachting opent het home haar deuren weer medio februari.

Meer informatie over Fortuna Sittard – Vitesse:
Voor de wedstrijd tegen Vitesse geldt er vrije verkoop. Per account kunnen vier kaarten worden aangeschaft. Seizoenkaarthouders hebben de mogelijkheid om acht kaarten te kopen. Dit kan online via Mijn Fortuna.Vanaf één uur voor de wedstrijd zullen de stadionkassa’s zich eveneens openen. De meerprijs voor deze kaarten is €2,00 per stuk.

Parkeren kan op P1, P4 en P6.