A.S.I. Document Management nieuwe goldpartner fortuna sittard

Fortuna Sittard en A.S.I. zijn net na de jaarwisseling een partnerschap aangegaan waarbij de partijen gaan samenwerken voor de komende twee jaar. Binnen deze samenwerking gaat A.S.I. de club voorzien van printers en daarnaast zullen zij alle bijbehorende faciliteiten verzorgen. De club is trots dat het A.S.I. mag toevoegen aan de Gold Business Partners van de club.

A.S.I. Document Management levert documentgerelateerde oplossingen voor bedrijven, waaronder printers, kopieermachines, multifunctionals en bijbehorende digitale documentoplossingen. Ook Fortuna Sittard is vanaf heden voorzien van twee professionele printers en kunnen daarnaast terugvallen op de professionele service die het bedrijf biedt.

“Wij zijn erg blij met de samenwerking die wij als club zijn aangegaan met A.S.I. Document Management. Een organisatie als ons is op veel momenten afhankelijk van technische apparatuur, waaronder ook goed functionerende printers. Daarom zijn wij blij dat we twee professionele printers aan onze faciliteiten hebben toegevoegd. Hiermee zijn wij verzekerd van het feit dat we altijd kunnen terugvallen op een goed werkend apparaat. Daarnaast gaven de gesprekken met A.S.I. ons veel vertrouwen en tot op heden zijn wij erg te spreken over de geleverde apparatuur”  aldus Ivo Pfennings – algemeen directeur Fortuna Sittard.

Ook Dhr. Derks, eigenaar A.S.I. Document Management, is verheugd met het partnerschap “Wij zijn trots om dit partnership aan te gaan en kijken uit naar een prettige samenwerking en kennismaking met andere leden van de businessclub van Fortuna Sittard om zo onze naamsbekendheid ook in deze regio te kunnen versterken. Wij kunnen ons qua gedrevenheid en passie identificeren met Fortuna Sittard, waarbij we zo een bijdrage leveren aan de verdere groei van de organisatie Fortuna Sittard.”

 

FORTUNA SITTARD

BUSINESS BROCHURE

Laat uw gegevens achter en download vrijblijvend de Fortuna Sittard Business Brochure voor seizoen 2022/23