Anytime Fitness komend seizoen op het shirT

Anytime Fitness Benelux prijkt het komende voetbaljaar op het wedstrijdtenue van Fortuna Sittard.  Een uiterst bijzonder partnership, aangezien beide partijen geworteld zijn in Sittard. Aanstaande zaterdag tijdens de seizoensouverture is Anytime Fitness voor het eerst te zien op het shirt van de eredivisionist. 

Bij Anytime Fitness staan gemak, plezier en persoonlijke aanpak voorop. Fortuna Sittard en Anytime Fitness hechten bovendien veel waarde aan maatschappelijke gezondheid.  “Daarnaast biedt Anytime Fitness laagdrempelige fitness aan via een club op Eredivisie-niveau. Zo groeit Anytime Fitness onder de vlag van Fortuna Sittard naar meer landelijke bekendheid. Wij zijn ontzettend trots op deze samenwerking”. vertelt directeur Petro Hameleers 

“Wij zijn verheugd een gerenommeerd bedrijf als Anytime Fitness aan ons te binden,” aldus Loek Willems, commercieel specialist bij Fortuna Sittard. “We maken als club positieve ontwikkelingen door en het is mooi om te zien dat ook partners met een hoofdkantoor in de regio hier deel van uit willen maken. Op onze beurt hopen wij Anytime te ondersteunen in hun verdere groei in Nederland en België.”