Alles wat je moet weten over het reserveren van een ticket

Vandaag is het voor alle members mogelijk om een zitplaats te reserveren voor de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen. Het systeem opent om 13:00 uur op MijnFortuna. Door de korte aanloopperiode en de vele maatregelen is het wellicht onduidelijk op sommige punten. In dit bericht zijn de belangrijkste aandachtspunten met betrekking tot het reserveren van een e-ticket onder elkaar gezet.

E-Tickets reserveren

Vrijdag werd in een eerder gepubliceerd websitebericht al uitgebreid stilgestaan bij de terugkeer van het publiek in het Fortuna Sittard Stadion. In verband met de geldende maatregelen dienen supporters een e-ticket te reserveren. Hier zijn uiteraard geen kosten aan verbonden. Het proces wordt aan de hand van een video onder aan de mail verder toegelicht.

Vriend koppelen

Het is mogelijk om voor meerdere personen tegelijk een e-ticket te reserveren. Hiervoor dien je de vriend(en) te koppelen. Dit kan door in het winkelmandje op de button “koppelen” te klikken. Bij het “koppelen” kun je met het SRO-nummer eenvoudig een ticket aanschaffen voor een van jouw vrienden. Deze vrienden dienen uiteraard wel over een seizoenkaart te beschikken.

Bijzonderheden

Het reserveren van een e-ticket geldt voor vrijwel iedereen. Echter, zijn er een paar uitzonderingen welke hieronder verder worden toegelicht. 

Huishoudens

Eenieder die volgens de regelgeving kan worden gezien als huishouden, dient wel een e-ticket te reserveren. Het advies is om in dit geval plaatsen naast elkaar te reserveren. Eenmaal in het stadion is het toegestaan om direct naast elkaar plaats te nemen. Let op: hierop kan controle plaatsvinden in het kader van een verantwoord wedstrijdbezoek.

MIVA

Fortuna Sittard heeft enkele supporters met een MIVA-membership. Deze groep hoeft in verband met de specifieke faciliteiten die club faciliteert geen e-ticket te reserveren. Ben jij in het bezit van een MIVA-membership en wil je de wedstrijd bijwonen, stuur dan een mail naar tickets@fortunasittard.nl

Kinderen t/m 12 jaar

Er geldt eveneens een uitzondering voor alle kinderen tot en met 12 jaar. Voor deze groep hoeft geen reservering te worden gemaakt. Op vertoon van de fysieke seizoenkaart kunnen zij plaatsnemen bij het huishouden. Er wordt ook dringend verzocht om voor deze leeftijdsklasse geen plekken te reserveren, zodat deze beschikbaar blijven voor de members van 13 jaar of ouder.

Academy & sympathisanten

Deze groepen worden persoonlijk benaderd door een medewerker van de club. 

Video