Start verkoop halve seizoenkaart

De eerste seizoenshelft zit er bijna op en de ploeg uit Sittard is “on fire” met vijf thuisoverwinningen op rij. Deze reeks willen wij graag voortzetten en hiervoor hebben wij jullie steun nodig. Bestel nu jouw halve seizoenkaart en maak de duels na de winterstop live mee!

Kerstbox
Wil je iemand écht verrassen met de Kerst? Bestel de halve seizoenkaart dan vóór 16 december! Je ontvangt de seizoenkaart in een mooie Fortuna Sittard geschenkbox met daarin verschillende merchandise artikelen. Ideaal om cadeau te doen aan een Fortuna Sittard-fan. Voor meer informatie klik hier.

Programma tweede seizoenshelft
Na de winterstop staan er prachtige affiches op het programma met o.a. de belangrijke thuiswedstrijden tegen FC Emmen en PEC Zwolle en daarnaast komt met AJAX, AZ en PSV de gehele top drie op bezoek. Verzeker je dus snel van een vaste plek. Vanaf €34,- Met de halve seizoenkaart heb je zéér voordelig toegang tot de resterende 8 thuiswedstrijden. Een halve seizoenkaart is al te bestellen vanaf €34,- waardoor je veel voordeel hebt t.o.v. het aanschaffen van losse tickets. Voor een overzicht van de prijzen en overige vragen omtrent de halve seizoenkaart ga naar www.fortuna1920.nl