coronamaatregelen toegang wedstrijden

Door de huidige coronamaatregelen is het bezoeken van een uit- en thuiswedstrijd nog altijd enkel mogelijk op vertoon van een geldig QR-code in de Coronacheck-app. Je ontvangt een geldig QR-code bij volledige vaccinatie, een herstelbewijs of door een negatieve test via testenvoortoegang.nl. Deze uitslag mag maximaal 24 uur oud zijn en moet uiterlijk 2 uur voor het evenement zijn afgenomen.

SPARTA ROTTERDAM - FORTUNA SITTARD

Door de wijziging in het speelschema omtrent de datum van de wedstrijd Sparta Rotterdam – Fortuna Sittard, willen wij iedereen erop attenderen dat de test via www.testenvoortoegang.nl pas zaterdag 11 september vanaf 14.30 uur kan worden ingepland. Dit zodat de uitslag van de test niet ouder dan 24 uur is bij binnenkomst. 

FORTUNA SITTARD - AJAX

Bij de wedstrijd Fortuna Sittard – Ajax wordt meer drukte verwacht doordat de beschikbare losse tickets zijn uitverkocht en doordat de vakantieperiode voorbij is. Hierdoor willen wij iedereen adviseren om tijdig een testafspraak in te plannen bij www.testenvoortoegang.nl zodat voorkomen wordt dat er straks geen plekken meer beschikbaar zijn. Op 21 september zal de teststraat niet in het Fortuna Sittard stadion plaatsvinden, maar zal de teststraat verplaatst worden naar P2.