Adopteer een jeugdspeler met het Mark van Bommel Adoptieplan

Fortuna Sittard heeft door de jaren heen verschillende topvoetballers opgeleid. Perr Schuurs, Fernando Ricksen, Kevin Hofland en Mark van Bommel zijn bekende voorbeelden. Laatstgenoemde is ambassadeur van het Mark van Bommel Adoptieplan, waarbij bedrijven en particulieren de kans krijgen om een jeugdspeler te ‘adopteren’ voor de duur van één seizoen. 

Ondanks de bijzondere tijden is het ook dit seizoen weer mogelijk om een bijdrage te leveren aan de jongensdromen binnen de jeugdopleiding. Middels een sponsoring van €250,00 ‘adopteert’ u een jeugdspeler van Fortuna Sittard. Het opgehaalde bedrag komt ten goede aan de volledige jeugdopleiding en zal worden gebruikt voor het bieden van extra handvatten aan de jeugdspelers, zoals extra fysiotherapie en materialen. 

Normaliter ontvangt u voor uw sponsoring een uitnodiging voor de Mark van Bommel Adoptie-avond. Door de geldende protocollen en maatregelen is het nog niet mogelijk om een alternatieve avond te realiseren. Hierover zal meer informatie volgen zodra de coronamaatregelen dit toelaten.

Meer informatie en het aanmeldformulier zijn hier terug te vinden. Indien u vragen heeft, kunt u contact opnemen met commercie.academy@fortunasittard.nl.

Wij willen u alvast namens de voltallige Fortuna Sittard Academy bedanken!