VOUCHER DEALS | ACTIVITEITEN & DIENSTEN

In onderstaand overzicht zijn de kortingen terug te vinden die zijn in te zetten bij activiteiten en diensten. Door op de afbeelding te gaan staan, wordt zichtbaar welke korting er verkregen kan worden. Deze kortingen zijn ook in het voucherboekje verwerkt die alle members hebben ontvangen. In het boekje staat vermeld hoe de korting verkregen kan worden. 

STARDUST

Op vertoon van deze voucher ontvang je bij ieder bezoek het tweede uur bowlen gratis. De voucher is geldig van maandag tot en met donderdag.

ESCAPE CENTRUM

Bij inlevering van deze voucher ontvang je 10% korting op een Escape Room naar keuze (minimaal 4 personen). De voucher is in te leveren van woensdag t/m zondag.

UNIT 13

Bij inlevering van deze voucher ontvang je 10% korting op een lasergame. De voucher is elke dag te verzilveren, met uitzondering van zaterdag.

ALL IN ECHT

Bij inlevering van deze voucher kun je flow in de dark golfen van €7,50 per persoon voor €5,- per persoon. Maximaal 5 personen.

CARGO CARE B.V.

Bij inlevering van deze voucher ontvang je 10% korting op de totale verhuisprijs.

BEAUTY BY YENTL

Bij inlevering van deze vouchers ontvang je 10% korting op een gezichtsbehandeling én 15% korting op ontharing.

TS PARTYSERVICE

Bij inlevering van deze voucher ontvang je 10% korting op de huur van feestmaterialen.

LACO SPORTCENTRUM

Bij inlevering van deze voucher ontvang je €10,- op een all-in abonnement bij LACO Glanerbrook.

PERSONAL FITNESS NEDERLAND

Bij inlevering van deze voucher ontvang je 20% korting op small group lessen voor een periode van maximaal 6 maanden.

VR Experience

Bij inlevering van deze voucher ontvang je 10% korting op een VR Experience (minimaal 90 minuten). De voucher is in te leveren van woensdag t/m zondag.

Beauty Da Gianna

Bij inlevering van deze voucher ontvang je 10% korting op alle behandelingen.
Er lopen nog diverse gesprekken met bedrijven voor extra kortingen, dus houd de kanalen in de gaten voor meer voordelen.

VISIT ZUID LIMBURG

Bij inlevering van deze voucher ontvang je €1,- korting op de grote magneet 'Zitterd' of sleutelhanger 'I love Zitterd'.

AXE THROWING BAAN

Bij inlevering van deze voucher ontvang je 10% korting op één Axe Throwing baan. De voucher is in te leveren van woensdag t/m zondag.
Er lopen nog diverse gesprekken met bedrijven voor extra kortingen, dus houd de kanalen in de gaten voor meer voordelen.