ABLOC PRO ZERO NIEUWE RUGSPONSOR FORTUNA SITTARD

ABLOC Pro Zero prijkt vanaf medio oktober op het shirt van Fortuna Sittard. Beide partijen hebben elkaar gevonden in een langdurige samenwerking, waarbij het Bredase bedrijf komend seizoen onder het rugnummer zal plaatsnemen. Tevens zal de alcoholvrije variant, ABLOC Pro Zero, worden toegevoegd aan het assortiment in de businesslounge. 

ABLOC is gespecialiseerd in het brouwen van alcoholvrij en alcoholarm bier voor sporters en sportliefhebbers. De brouwerij is al actief in de wielerwereld en is als sponsor verbonden aan het ABLOC Continental Team. Met het partnerschap bij Fortuna Sittard zet ABLOC de volgende stap in de strategie om alle sporters en sportliefhebbers in Nederland te bereiken. 

Martijn Snelder, CEO van ABLOC, is content met de samenwerking. “We houden van sportieve uitdagingen, maar nog meer houden we van het vieren ervan. In Fortuna Sittard zien wij een club met dezelfde ambities als ABLOC. Een mooie club waar samen mooie momenten vieren voorop staat.” 

“Dit is echt een fantastische dag voor de club,” aldus Ivo Pfennings, algemeen directeur bij Fortuna Sittard. “Als je er in deze tijd in slaagt een partij als ABLOC voor een periode van drie jaar te binden, dan mag je met recht trots zijn. Vanaf het eerste moment was er een geweldige wederzijdse klik en die gesprekken mondden uiteindelijk uit in deze deal die een enorme bijdrage levert in de continuïteit van Fortuna Sittard.”