Aanvullende informatie kaartverkoop TEGEN VVV-Venlo

Fortuna Sittard speelt op woensdag 26 augustus de oefenwedstrijd tegen VVV-Venlo. Het duel tegen de Venlonaren is toegankelijk voor publiek en zal dienen als testcase voor de rest van het seizoen. In dit bericht is alle aanvullende informatie terug te vinden.

De vakken C1, C2, C3 en D1 blijven tegen VVV-Venlo gesloten. Voor de overige reguliere vakken worden enkel tickets verkocht voor de rijen 1 t/m 11. De kaarten voor het uitvak in het Fortuna Sittard Stadion worden als reguliere kaarten aangeboden. 

Jeugd tot en met 12 jaar dient het ticket niet online te bestellen, maar een mail te sturen naar tickets@fortunasittard.nl. Vermeld in deze mail je naam, geboortedatum, adres en telefoonnummer. En naast wie je in het stadion wil zitten.

Bij het bestellen van een ticket dien je in de winkelmand de gegevens in te vullen van de bezoekende persoon. Wanneer je 2 tickets besteld, dien je per kaart de gegevens in te voeren van de bezoeker. De tickets zijn naamgebonden en zodoende niet overdraagbaar.

Let op: Alleen seizoenkaarthouders kunnen tickets aanschaffen.