Aanvullende informatie: Fortuna Vrouwen - VV Alkmaar

Nu de interlandperiode ten einde is, maken de Fortuna Vrouwen zich op voor de volgende thuiswedstrijd. Op vrijdag 25 november staat de ploeg in eigen huis tegenover VV Alkmaar, de oude ploeg van onder andere Alieke Tuin, Charlotte Hulst en Anna Knol. De club uit Noord-Holland wist in zes wedstrijden maar één punt te behalen, waarmee ze op de tiende plek staan. De thuisploeg staat na zeven wedstrijden op vijftien punten en staan hiermee op de derde plek. De ploeg onder leiding van captain Tessa Wullaert zal er alles aan doen om de positie op de ranglijst de winterstop mee in te nemen.

MEMBERS EN LOSSE TICKETS

De thuiswedstrijden in de Azerion Vrouwen Eredivisie zijn gratis te bezoeken voor supporters met een actief membership voor Fortuna Heren. Iedereen kan plaatsnemen op de Oost-tribune, waar wordt gewerkt met ongeplaceerde zitplaatsen. Het laten zien van de fysieke of digitale seizoenkaart bij binnenkomst is voldoende.

Niet in het bezit van een geldig membership? Dan is het mogelijk om tickets aan te schaffen bij het stadion. De ticketunit, ter hoogte van de ingang Oost, opent vanaf 18:30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar en kosten €2,00 (0-12 jaar), €3,00 (13-20 jaar) en €5,00 (20+).