Aanvullende informatie: Fortuna Vrouwen - Telstar

De Fortuna Vrouwen spelen aanstaande vrijdag hun laatste thuiswedstrijd van dit kalenderjaar. Op vrijdag 2 december speelt de ploeg in eigen huis tegen de andere nieuwkomer in de Azerion Vrouwen Eredivisie, Telstar. De Witte Leeuwen wisten tot dusver één punt te behalen in hun eerste acht wedstrijden, waardoor ze op dit moment de laatste plaats bezetten. Fortuna heeft zich daarentegen steviger op de derde plek genesteld. 

Factsheet

Members en losse tickets

De thuiswedstrijden in de Azerion Vrouwen Eredivisie zijn gratis te bezoeken voor supporters met een actief membership voor Fortuna Heren. Iedereen kan plaatsnemen op de Oost-tribune, waar wordt gewerkt met ongeplaceerde zitplaatsen. Het laten zien van de fysieke of digitale seizoenkaart bij binnenkomst is voldoende.

Niet in het bezit van een geldig membership? Dan is het mogelijk om tickets aan te schaffen bij het stadion. De ticketunit, ter hoogte van de ingang Oost, opent vanaf 18:30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar en kosten €2,00 (0-12 jaar), €3,00 (13-20 jaar) en €5,00 (20+).