Aanvullende informatie: Fortuna Vrouwen - sc Heerenveen

Na de eerste thuisoverwinning tegen ADO den Haag, speelt Fortuna Vrouwen op vrijdag 28 oktober opnieuw op Sittardse bodem. De club uit het hoge noorden, SC Heerenveen komt op bezoek. De clubs kwamen elkaar al tegen tijdens de voorbereiding, die wedstrijd werd met 2-1 gewonnen. De club uit Heerenveen heeft uit de eerste vijf wedstrijden vier punten behaald en staat momenteel op een achtste plek. De ploeg van hoofdtrainer Roger Reijners zal er ook dit keer weer alles aan doen om ook het vierde duel op rij om te zetten in een driepunter.

Factsheet

Members en losse tickets

De thuiswedstrijden in de Azerion Vrouwen Eredivisie zijn gratis te bezoeken voor supporters met een actief membership voor Fortuna Heren. Iedereen kan plaatsnemen op de Oost-tribune, waar wordt gewerkt met ongeplaceerde zitplaatsen. Het laten zien van de fysieke of digitale seizoenkaart bij binnenkomst is voldoende.

Niet in het bezit van een geldig membership? Dan is het mogelijk om tickets aan te schaffen bij het stadion. De ticketunit, ter hoogte van de ingang Oost, opent vanaf 18:30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar en kosten €2,00 (0-12 jaar), €3,00 (13-20 jaar) en €5,00 (20+).